keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Ensimmäinen projekti alkaa pian


SADD:n ja Maailman mittainen ry yhteinen projekti suunnitelma on sellainen, että sillä pääsee viisitoista  vammaista lasta kouluun heistä opiskelemaan vuodeksi. Kymmenelle hankitaan apuvälineet pyörätuoli, valkoinen keppi, kyynärsauvat. Heille hankitaan kouluvaatteet, kirjat, apuvälineet,  maksetaan koulumaksut. Opettajia koulutetaan kohtaamaan vammainen opiskelija. Yhden lapsen koulukustannus on kymmenen euroa kuukaudessa ja lukukausi on kaksitoista kuukautta pitkä. 

Kuva on edellisestä projektista Abilis säätiön kanssa, kun toiminta alkaa, niin saan uusia kuvia. Seuraamme projektia koko ajan miten se etenee. Kohdeapuraha lähti eilen....

Kiitos kaikille jotka olette mukana auttamassa. Jos haluat tulla mukaan auttamaan, niin tilitiedot- ja yhteystiedot löytyy Maailman mittainen ry:n sivulinkistä? Huomaathan, että voit myös kommentoida - toivon vilkasta keskustelua.

- saman taivaan alla, sama aurinko, kuu ja tähdet - 

Alla Sherajul Islamin viesti siitä, että rahat ovat menneet perille. Hän aloittaa projektin marraskuussa.

********

The Chairman
The World Association of Scale
Helsinki, Finland

Subject: Receiving money

Dear Leena,
Good afternoon ! How are you ? I am fine.  I am happy with that hopefully I am going start program activities according to project proposal next month. I would like to thank the members ( Arja Alho, Jari and person of Little man shop) of the World Association of Scale. Thank you for your kind cooperation.

With best regards

Md Sherajul Islam
Executive Director
Society for Awareness and Development of Disabled (SADD)
Bangladesh


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti