tiistai 3. joulukuuta 2013

Sun-kirppiksellä yhdistyksen paikka on nyt loppunut!

Hei, kirppari paikka Sun-kirppiksellä on tällä erää lopetettu. Loput tavarat lahjoitettu kirpparin tekemään hyväntekeväisyystyöhön Diacor-projektiin jossa kotimaan köyhien perheiden lapsille annetaan joululahjoja. Kiitän kaikkia lahjoittajia, tuotto oli ihan kohtalainen kuin myös Sun-kirppis esteetön sekä siellä on todella kiva henkilökunta sain paljon apua pöydän kunnossapitoon.

Pidän taukoa kirpparitoiminnasta ja keskityn nyt korujen tekoon ja myyntiin! Jos haluat antaa jotain sellaista jota voin myydä esim. Tori.fi, niin sellaista otan toki vastaan koko ajan. Myös rikkinäisiä korujen tekoon sopivia Arabian astioita otan myös koko ajan vastaan. Viestilaatikkoon vain meiliä tulemaan, niin tuun hankeen?

Bangladeshissa on tällä hetkellä poliittinen kriisi. Toivottavasti tammikuun vaalien jälkeen tilanne siellä paranee. Tällä hetkellä on koko ajan lakkoja, junat, bussit ei kulje. Juniin ja busseihin tehdään sabotaasi iskuja joten liikkuminen on vaarallista.

Seuraavaksi menen Herttoniemen asukastaloon myyjäisiin myymään ensi lauantaina ja sunnuntaina, Hiihtomäentie 37, Helsinki kumpanakin päivänä 10.-16 tulkaa moikkaamaan?

Ps. Yhdistys on muuttanut minun mukana uuteen osoitteeseen: Mustankivenaukio 3 C 57, 00980 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti